Διαγωνισμός Tag & Win: Όροι και Κανονισμοί

For Terms in English please click here.

Το Drifters Bar & Grill στη Λεμεσό διοργανώνει online διαγωνισμό, μέσω της σελίδας facebook.com/DriftersBar.Cyprus, για όλους τους χρήστες την εν λόγω διαδικτυακής κοινότητας, υπό τους πιο κάτω όρους:

 

  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.
  • Στο διαγωνισμό και στις κληρώσεις δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του εστιατορίου Drifters.
  • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η ενεργοποίηση ή διατήρηση ενεργού λογαριασμού (“account”) στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”  και τα ακόλουθα βήματα:

α) είσοδος στη σελίδα του Drifters στο Facebook Drifters FB Page

β)   Like τη σελίδα του εστιατορίου – αν δεν το έχετε κάνει προηγουμένως

γ)   Κάντε tag σε σχόλιο (comment) κάποιο/α φίλο/η κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού

  • Ο διαγωνισμός ισχύει από 4/11 – 2/12/2015. Κάθε Τρίτη θα πραγματοποιείται κλήρωση στο εστιατόριο Drifters κατά την οποία δυο τυχεροί θα κερδίζουν 1 δωροκουπόνι αξίας 50 ευρώ από τα Drifters.
  • Το ονόματα των τυχερών που θα αναδειχθούν από την κλήρωση θα αναρτηθούν στη σελίδα του Drifters στο Facebook και θα παραμείνουν αναρτημένα για τριάντα (30) μέρες. Μετά την ανακοίνωση, οι νικητές θα ενημερωθούν από υπεύθυνο λειτουργό του Drifters, μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook, για να κατοχυρώσουν το δώρο τους και να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, διαφορετικά, χάνουν κάθε δικαίωμα στο δώρο, ενώ το εστιατόριο Drifters έχει δικαίωμα να απευθυνθεί σε αναπληρωματικούς τυχερούς.
  • Οι τυχεροί που καταθέτουν ελλιπή, εσφαλμένα, άσεμνα ή προσβλητικά στοιχεία, είτε μέσω Facebook, είτε κατά την ηλεκτρονική/τηλεφωνική επικοινωνία με υπεύθυνο από τα εστιατόρια Drifters, χάνουν το δικαίωμα στο δώρο τους.
  • Η συμμετοχή και το δώρα είναι απόλυτα προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται ούτε ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • Κάθε τυχερός συναινεί στη δημοσίευση του ονόματός του στην σελίδα του Drifters στο Facebook.
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να καταργήσει όρους της παρούσας, να αναβάλει ή να μεταβάλει τις προθεσμίες και τις ημερομηνίες που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, καθώς και να ματαιώσει την παρούσα προκήρυξη/κλήρωση για σπουδαίο λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.